Vrouwelijke ejaculatie: zo leer je squirten!

Gepubliceerd op 22 september 2022 om 01:06

Oh ja, zeker. Vrouwen kunnen óók ejaculeren. In de meeste gevallen zou een vrouw niet zo ver kunnen spuiten als een man, maar een spetterend orgasme is zeker een ding. Als haar g-spot op de juiste manier gestimuleerd wordt en zij geeft zich volledig over, kan een vrouw squirten. Is het jou nog niet gelukt? Lees dan dit artikel met handige tips en wie weet kan jij straks ook spuitend klaarkomen!.

Vrouwelijke ejaculatie: zo werkt het!

1. Ontspan

Een goede voorbereiding is het halve werk. Om te squirten is het belangrijk om alle mentale belemmeringen weg te nemen. Wanneer je niet genoeg ontspant, zal het waarschijnlijk niet lukken. Zorg dus dat je van te voren alles goed geregeld hebt. Een handdoekje om het vocht op te vangen, glijmiddel, een schone omgeving en geknipte nagels zijn puntjes om op te letten. Zet desnoods wat relaxte muziek op waarmee jij of jullie beiden in de juiste stemming komen.

2. Blaas legen

Zorg dat je voor aanvang eerst even naar het toilet bent geweest. Een spuitend orgasme geeft hetzelfde gevoel als wanneer je moet plassen. Dit komt omdat bij het squirten dezelfde spieren gebruikt worden. Dit maakt het lastiger om goed te ontspannen. Wanneer ze zeker weet dat je blaas leeg is, wordt het gemakkelijker om dit gevoel los te laten.

“Een spuitend orgasme geeft hetzelfde gevoel als wanneer je moet plassen”

3. Opwinding

Om te kunnen squirten moet je in de juiste mood zitten. Het is belangrijk om zo opgewonden mogelijk te zijn. Probeer nog even te wachten met het aanraken van de vagina, maar behandel de overige erogene zones des te meer. Helpt je partner je bij het squirten? Neem dan de tijd voor het voorspel en ga zeker niet te gehaast te werk. Doe eerst nog even niks met je vingers en vermijd de clitoris nog eventjes. Zoen bijvoorbeeld eerst het gebied rondom de vagina en ga langzaam verder! Bouw de spanning langzaam op zodat je steeds meer en meer zin krijgt.

 

...


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb